Overslaan en naar de inhoud gaan
Ondernemersadvies

Embuild Oost-Vlaanderen biedt zijn leden praktische ondersteuning bij tal van typische ondernemerszaken zoals het aanpassen van KBO-gegevens, informeren over werken in het buitenland en het aanvragen, herzien of verhogen van een erkenning voor overheidsopdrachten.

Erkenning als aannemer: aanvraag, verlenging of uitbreiding

Je hoeft je niet te verliezen in het administratief dossier voor het verkrijgen, verlengen of uitbreiden van een erkenning als aannemer voor overheidsopdrachten.

 

Als lid van Embuild Oost-Vlaanderen kan je hiervoor op ons rekenen. Kosteloos.

  • Je krijgt alle mogelijke ondersteuning en de nodige informatie bij de samenstelling van het dossier voor de aanvraag van de erkenning voor overheidopdrachten.
  • We nemen zoveel mogelijk van de administratie voor onze rekening zodat de administratieve belasting tot een minimum wordt herleid.
  • Je krijgt tijdig een herinnering van ons wanneer je erkenning moet vernieuwd worden. Je kan dan steeds kiezen om gewoon te vernieuwen, uit te breiden of een hogere klasse aan te vragen.

 

KBO-dossier up-to-date

Wist je dat je het risico loopt om niet betaald te worden voor jouw werk als je KBO-dossier niet in orde is? Als je, op basis van je KBO, de werken niet had mógen uitvoeren, dan zou het zomaar kunnen dat je klant weigert om te betalen.

Laat het niet zover komen. Kijk je KBO-dossier na, samen met ons, en laat het indien nodig op punt zetten.

 

Werken uitvoeren in het buitenland

Steek je de landsgrenzen over om in onze buurlanden (of zelfs verder) werken te gaan uitvoeren? Of speel je met dat idee?

Weet dan dat in elk land de regelgeving anders is. Uiteraard hoef je de regels van de buurlanden niet te kennen? Neem hiervoor tijdig contact met ons op zodat je je optimaal kan voorbereiden.