Overslaan en naar de inhoud gaan
Embuild

Progress. Together.

Embuild Oost-Vlaanderen versterkt alle bedrijven actief in de bouw in Oost-Vlaanderen.

Je kan bij ons terecht voor advies en praktische ondersteuning op maat, opleidingen en informatie. Bovendien verdedigen wij de belangen van de bouwsector in diverse adviesorganen en op verschillende politieke niveaus.

Ontdek hoe we jou vooruit helpen

aannemer op leeftijd

Opleidingen

Het hele jaar door kies je uit meer dan 300 praktijkgerichte veiligheid-, management-, IT- en bouwtechnische opleidingen die specifiek op maat van de bouwsector werden ontwikkeld.

Onze opleidingen
embuild lid

Diensten

Als lid van Embuild Oost-Vlaanderen maak je onbeperkt gebruik van onze advies- en dienstverlening en krijg je informatie over specifieke regelgeving in de bouwsector.

Onze dienstverlening
Seminariecentrum Huis van de Bouw - Henri Van de Velde Lounge

Huis van de Bouw

Het seminariecentrum van Embuild Oost-Vlaanderen

 

Je vindt het seminariecentrum Huis van de Bouw op gemakkelijk bereikbare locaties in Zwijnaarde, Sint-Niklaas en Aalst. Je kan er terecht om er onder meer een (hybride) opleiding, webinar, infosessie, vergadering, (mini)beurs of netwerkevent te organiseren.

Ontdek onze zalen en cateringopties

Advies

Dienstverlening

Als lid van Embuild Oost-Vlaanderen maak je onbeperkt gebruik van onze advies- en dienstverlening en krijg je informatie over specifieke regelgeving in de bouwsector.

De dienstverlening
Netwerk

Agenda

Vergroot je kennis, competenties en jouw netwerk binnen de Oost-Vlaamse bouwsector door aanwezig te zijn op onze informatie-, inspiratie- en netwerkevenementen.

Bekijk onze agenda
Opleidingen

Opleidingen

Het hele jaar door kies je uit meer dan 300 praktijkgerichte veiligheid-, management-, IT- en bouwtechnische opleidingen die specifiek op maat van de bouwsector werden ontwikkeld.

Onze opleidingen
Databank

Bouwdatabank

Maak gebruik van onze bouwdatabank. Je vindt er tientallen modelcontracten en documenten, de weerverletkalender en vakantiekalender bouw, fiscale documenten, indexen, prijzen en tarieven voor de bouwsector.

(+) Naar de databank
Newsletter

Nieuwsbrief

Gemakkelijk op de hoogte blijven van de actualiteit in de bouwsector? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg belangrijkste nieuws uit onze sector panklaar in je mailbox.

Registreer je via het formulier, onderaan de nieuwspagina.

Krijg onze nieuwsbrief
Onze structurele parnters Accuria en Federale Verzekering

Onze structurele partners

Het sociaal secretariaat Accuria en verzekeraar Federale Verzekering zijn onze structurele partners. Contacteer ons als je meer informatie wenst over hun diensten en hun meerwaarde voor bedrijven actief in de bouwsector.

Ontdek onze partners