Overslaan en naar de inhoud gaan
Embuild

De kantoren van Embuild Oost-Vlaanderen en Patrokov zijn gesloten op vrijdag 30 september.

Embuild is de nieuwe naam van de Confederatie Bouw. De 'Em' staat daarbij voor 'Empower' en 'Embrace': versterken en ondersteunen, met andere woorden. Waarom dit nieuw merk? Omdat de bouw veranderd is en meer dan ooit innovatief en duurzaam is. Ook onze organisatie evolueert mee.

Embuild kreeg ook een aangepast logo in de vorm van een baksteen vol punten. De punten weerspiegelen de vele nieuwe technologieën en technieken binnen de bouw, de digitalisering die ook in de bouw overal doorbreekt en tenslotte ook de grote verscheidenheid aan bedrijven en mensen in onze sector.

Advies

Dienstverlening

Als lid van Embuild Oost-Vlaanderen maak je onbeperkt gebruik van onze advies- en dienstverlening en krijg je informatie over specifieke regelgeving in de bouwsector.

De dienstverlening
Netwerk

Events

Vergroot je kennis, competenties en jouw netwerk binnen de Oost-Vlaamse bouwsector door aanwezig te zijn op onze informatie-, inspiratie- en netwerkevenementen.

Bekijk onze agenda
Opleidingen

Opleidingen

Het hele jaar door kies je uit meer dan 300 praktijkgerichte veiligheid-, management-, IT- en bouwtechnische opleidingen die specifiek op maat van de bouwsector werden ontwikkeld.

Onze opleidingen
Databank

Databank

Maak gebruik van onze databank. Je vindt er tientallen modelcontracten en documenten, de weerverletkalender en vakantiekalender bouw, fiscale documenten, indexen, prijzen en tarieven voor de bouwsector.

(+) Naar de databank
Newsletter

Nieuwsbrief

Gemakkelijk op de hoogte blijven van de actualiteit in de bouwsector? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg belangrijkste nieuws uit onze sector panklaar in je mailbox.

Registreer je via het formulier, onderaan de nieuwspagina.

Krijg onze nieuwsbrief
Accuria

Accuria, onze structurele partner

Het sociaal secretariaat Accuria is onze structurele partner. Wij bedanken ook onze sympathiserende leden en aangesloten bouwbedrijven die zich als partner hebben verbonden aan onze Confederatie.

Ontdek onze partners
aannemer in oost vlaanderen dienstverlening

Embuild versterkt alle bedrijven actief in de bouw in Oost-Vlaanderen.

Ondernemen in de bouwsector is een serieuze uitdaging. De wetgeving opvolgen, contracten opstellen, prospecteren, offertes maken, ... het hoort er allemaal bij. Daar kan je ongetwijfeld wat ondersteuning bij gebruiken.

En dat is precies waar wij bij Embuild Oost-Vlaanderen goed in zijn: bedrijven informeren, begeleiden en adviseren. Zo kan jij je focussen op het allerbelangrijkste: jouw bedrijf.

Maak meteen kennis met ons