Overslaan en naar de inhoud gaan

Complete make-over voor Verolift

Complete make-over voor Verolift

Verolift zit volledig in het nieuw. De liftenspecialist verhuisde in juni van Zwijnaarde naar een nieuw pand in Sint-Martens-Latem, de huisstijl kreeg een make-over en als klap op de vuurpijl verving Charlotte haar vader Gennaro Verrone als medebestuurder.

Het jaar 2021 is een nieuwe mijlpaal in het bestaan van Verolift. Opgericht in januari 1998 door Gennaro Verrone, liet hij dit jaar zijn zaak over aan zijn zoon Françis die er al van augustus 1998 bij is. Françis’ zus Charlotte, die zich al ontfermde over onder meer de servicetechnici, de onderhoudsplanning en de coördinatie van herstellingen, is sinds dit jaar ook bestuurder binnen het bedrijf.

Complete make-over voor Verolift

Nieuwe showroom

In juni van dit jaar verhuisde Verolift van Zwijnaarde naar de Xavier de Cocklaan in Sint-Martens-Latem.
'Dat is echt een thuis voor onze werknemers en een echte belevingsruimte voor onze klanten. Hier kan je rustig een kopje koffie komen drinken terwijl je de talrijke liften bekijkt en uittest. Uiteraard kunnen klanten meteen bij onze adviseurs terecht met hun vragen', stelt Françis.

Meer en meer mensen willen levenslang thuis blijven wonen en kiezen ervoor om een huislift te installeren

Gamma fors uitgebreid

De nieuwe toonzaal in Sint-Martens-Latem komt met een fors uitgebreid gamma. 'Meer en meer mensen willen levenslang thuis blijven wonen en kiezen ervoor om een huislift te installeren. Wij verkopen momenteel vooral standaardmodellen en gepersonaliseerde huisliften. Onze liften zijn echter van heel hoge kwaliteit en bovendien bombarderen steeds meer mensen hun lift tot pronkstuk van hun woning. Daarom hebben we ons gamma aan luxeliften fors uitgebreid. De klant heeft nu dus keuze voor een standaardmodel, een gepersonaliseerde lift of een luxelift. Voor iedereen wat wils dus! De verhuis naar ons grotere, moderne gebouw in combinatie met een nieuwe huisstijl past daar perfect in. In onze nieuwe toonzaal zijn er tal van types liften, afwerkingen en personalisaties te bekijken. U kunt er zelfs enkele liften uittesten en zo zelf ervaren hoe vlot een rit met een huislift van Verolift voelt.'

Nieuwe huisstijl

Ook de huisstijl kreeg een complete make-over. De foto van de uil was al jarenlang het belangrijkste deel
van de visuele identiteit van Verolift. Nu werd de vogel volledig opgenomen in het logo van het bedrijf. De gestileerde uil in de koperbronzen kleur straalt klasse en kwaliteit uit. 'De nieuwe baseline Experience the difference maakt meteen duidelijk dat Verolift het verschil maakt op vlak van kwaliteit, service en expertise. Dat is precies wat de klant verdient’, legt bestuurder Françis Gennaro uit.

verolift.be

(Foto's © Verolift)

Bestuurders Françis (l) en Charlotte Verrone met Gennaro Verrone, vader en oprichter van Verolift. (© Verolift)
Complete make-over voor Verolift
Binnenkort lees je hier meer over in ons ledenmagazine.
 
Lid van de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en wil je ook gratis in De Oost-Vlaamse Aannemer verschijnen?
  • Pak uit met een recent afgewerkt project.
  • Stel je bouwbedrijf voor.
  • Deel je ondernemersverhaal voor onze rubriek Het Portret.
  • Ben je genomineerd voor een award of gewonnen? Heb je een overname gedaan, een grote investering of ga je uitbreiden? Deel je nieuws via onze kanalen!

Deel jouw nieuws via ons ledenmagazine