Overslaan en naar de inhoud gaan

Financiële indicatoren van mijn onderneming

Financiële indicatoren van mijn onderneming

Een sterk financieel beleid begint met een goed financieel inzicht. 

 

Embuild Jong Oost-Vlaanderen hecht veel waarde aan het empoweren van (jonge) ondernemers door hen vertrouwd te maken met de financiële indicatoren van hun bedrijf.

Tijdens deze infosessie loodsen we je als jonge ondernemer doorheen de belangrijkste principes van financieel management. Bij deze sessie ontvang je ook een persoonlijk Intellifin-rapport met publiek beschikbare financiële informatie en enkele analyses over jouw bedrijf.

Schrijf je gratis in als lid van Embuild Oost-Vlaanderen

Programma

Nood aan meer financieel inzicht om jouw business te runnen?

Een sterk financieel beleid begint met een goed financieel inzicht. Tijdens deze infosessie loodsen we je doorheen de belangrijkste principes van financieel management. Bij deze sessie ontvang je ook een persoonlijk Intellifin-rapport* met publiek beschikbare financiële informatie en enkele analyses over jouw bedrijf.

Er is ook de mogelijkheid om aan de hand van dit rapport een half uur tot een uur gratis bij de spreker de financiële gezondheid van de onderneming te overlopen tijdens een persoonlijke sessie.

*De Ondernemingsradar is de perfecte tool voor boekhouders, accountants of ondernemers die meer inzicht willen in hun onderneming. Van concurrentieanalyses tot simulaties van bepaalde beslissingen op je eigen bedrijfssituatie. Analyseer het heden op basis van betrouwbare data en bepaal strategisch de toekomst.

Praktisch

Donderdag 6 juli • 19:00
Na de infosessie kan je gezellig bijpraten tijdens de netwerkdrink


Locatie
Wyckaert • Ottergemsesteenweg 415, 9000 Gent


Spreker
Dries Potteau • Senior Manager, Deloitte Accountancy


Doelpubliek
Jonge ondernemers in de bouw


Gratis inschrijven voor leden van Embuild Oost-Vlaanderen tot en met maandag 3 juli

 

Deze infoavond wordt georganiseerd door Embuild Jong Oost-Vlaanderen in samenwerking met Deloitte Accountancy.

Volg deze infoavond