Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom in contact met een schoolverlater via BILDR

BILDR, de Tinder voor de bouw

Ze zijn met zo'n 500, de jongeren die afstuderen in juni 2022 in onze Oost-Vlaamse scholen. Sommigen studeren verder, anderen worden de bouwvakkers van de toekomst ... en dit misschien in jouw bedrijf! Zet je bedrijf extra in de kijker door je vacature te plaatsen op BILDR.

BILDR, de Tinder voor de bouw

245 vacatures

Sinds de lancering van de app, eind september, ontving Constructiv reeds 245 openstaande vacatures van Oost-Vlaamse bedrijven. Met
deze app vinden bouwbedrijven in enkele klikken misschien wel hun match met werkzoekenden. Constructiv bereikt al de schoolverlaters
op events en in de scholen. De jongeren worden gestimuleerd om hun profiel aan te maken op BILDR om vervolgens een kijkje te kunnen nemen naar de bedrijven die hen een kans willen bieden.

Plaats uw vacature dus op de app en maak zo uw bedrijf bekend bij de jongeren! Duid bij het plaatsen van de vacature aan of u op zoek bent naar een jobstudent en/of arbeider.

Ontdek meteen meer over BILDR

Permanente aandacht

Vindt u niet onmiddellijk een eerste match? Niet getreurd! BILDR wordt permanent onder de aandacht gebracht. Niet alleen binnen het onderwijsveld, maar ook via organisaties die werkzoekenden begeleiden. Het aanbod aan potentiële matchen zal snel groeien tijdens het voorjaar. En wie weet zal uw toekomstige werknemer u vinden, vooraleer u hém vindt.

Samen BILDR bekendmaken

Hoe meer vacatures en werkzoekenden op BILDR, hoe groter de matchingskansen. Hiervoor heeft Constructiv uw hulp nodig!

  • Heeft u een zichtbare werf waar Constructiv hun werfdoek kan hangen?
  • Wilt u flyers of affiches meegeven aan uw medewerkers?

Neem dan hiervoor contact op met Katrien Van Dierdonck.

Katrien Van Dierdonck
Adviseur Bouwbaan bij Constructiv

katrien.vandierdonck@constructiv.be
T 0472 21 71 78