Overslaan en naar de inhoud gaan

Meet & Greet met North Sea Port

Embuild Oost-Vlaanderen en North Sea Port slaan de handen in elkaar om op donderdag 11 mei een Meet & Greet te organiseren.

Hét moment om contacten te leggen en businessopportuniteiten te ontdekken.

Schrijf gratis in vóór 2 mei
Havenevent _ Meet & Greet

Meet & Greet

De Gentse haven is na Antwerpen en Zeebrugge de derde grootste haven van ons land. Het 60 km lange havengebied van Gent tot Vlissingen is niet alleen de industriële motor van de stad. North Sea Port Ghent is ook het belangrijkste economische knooppunt van de provincie Oost-Vlaanderen. Er werken direct en indirect 65.000 mensen in de Gentse haven. Zo’n 300 bedrijven garanderen een toegevoegde waarde van meer dan 9 miljard euro. Jaarlijks wordt er 70 miljoen ton aan goederen overgeslagen.

De ambitie van de Gentse haven is niet de grootste wereldhaven te worden wel het inzetten op economische ontwikkelingwerkgelegenheidduurzaamheidklimaat en zorgen voor een financieel gezonde basis. Vooral op het vlak van investeringen in energieprojecten en infrastructuur kijkt North Sea Port Ghent naar de bouwsector.

Om het belang hiervan te onderstrepen hebben Embuild Oost-Vlaanderen en North Sea Port de handen in elkaar geslagen om op donderdag 11 mei een  Meet & Greet te organiseren. Het moment om contacten te leggen en businessopportuniteiten te ontdekken.

Programma

07u30 • Onthaal met ontbijt

08u00 • Verwelkoming

08u10 • Voorstelling van het strategisch plan en investeringsprogramma op het vlak van water, infra (bouw, wegenis, spoor,…) en economie
Peter Van Parys, COO North Sea Port Ghent

09u10 • De (innovatieve) uitdagingen van een van de belangrijkste spooraannemers in België en Europa met directe verbinding naar de Gentse Haven
Dominique Vleminckx, CEO Strukton Rail nv

09u30 • Q&A

10u00 • Einde

Praktisch

Donderdag 11 mei • 07:30 - 09:30

Locatie
Bezoekerscentrum • Rigakaai 1, 9000 Gent

Deelname is gratis. Bedankt om in te schrijven voor 2 mei.

Schrijf gratis in met twee vóór 2 mei