Overslaan en naar de inhoud gaan

Bostoen-CEO Johan De Vlieger is de nieuwe voorzitter van Embuild Oost-Vlaanderen: 'Mijn ervaring en netwerk ten dienste stellen'

Johan De Vlieger

Johan De Vlieger, CEO van residentieel projectontwikkelaar en aannemersbedrijf Bostoen uit Gent, volgt Karel Derde op als voorzitter van Embuild Oost-Vlaanderen.

Johan De Vlieger is de nieuwe voorzitter van Embuild Oost-Vlaanderen

Karel Derde (54), gedelegeerd bestuurder van Derde Construct uit Wichelen, nam in april 2018 de rol van voorzitter op zich van de toenmalige Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen. Zes jaar later geeft hij de fakkel door aan Johan De Vlieger (53).

De officiële voorzittersoverdracht vond plaats ter gelegenheid van de statutaire algemene vergadering van Embuild Oost-Vlaanderen op donderdag 25 april.

Johan De Vlieger zit diep in de bouw- en vastgoedwereld geworteld. Hij is al meer dan een kwarteeuw actief bij Bostoen en onder meer bestuurder bij de Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS).

 

'Ik ken het huis'

Binnen Embuild neemt hij al meer dan vijftien jaar actieve bestuursrollen op bij Embuild Oost-Vlaanderen op provinciaal niveau en bij de Federatie van Ontwikkelaars-Woningbouwers op nationaal niveau. ‘Ik ken het huis en weet wat de uitdagingen zijn binnen onze bouwsector. Ik hoop mijn ervaring en netwerk volledig ten dienste te kunnen stellen van onze leden-aannemers in Oost-Vlaanderen om hen te ondersteunen bij de vele toekomstige uitdagingen in onze bouwsector’, zegt Johan De Vlieger.

Bekijk de aftermovie van de gala-avond

Meteen na de statutaire algemene vergadering volgde een gala-avond, met de leden van Embuild Oost-Vlaanderen die dit jaar exact 30, 40 of 50 jaar lid zijn.

Johan De Vlieger en Karel Derde gaven een duo-interview, Danny Wuyts zorgde voor de muziek en Tom De Troch, CEO van de Federale Verzekering, gaf een keynote.