Overslaan en naar de inhoud gaan

Bouwwerken Tijtgat is eerste nieuwkomer in nieuw lokaal bedrijventerrein van De Prijkels

Bouwwerken Tijtgat is eerste nieuwekomer in nieuw lokaal bedrijventerrein te Deinze

Industriezone De Prijkels, deels gelegen in Deinze en Nazareth, breidt uit met een nieuw lokaal bedrijventerrein. Bouwwerken Tijtgat staat al het verst met de plannen en wordt de eerste nieuwkomer.

Het lokaal bedrijventerrein is onderdeel van industriezone De Prijkels en ligt volledig op grondgebied Deinze. In dit deel van de industriezone komen de bedrijven met terreinen van maximaal 5.000 m². Bouwwerken Tijtgat koopt een perceel van ongeveer 3.500m². De broers Davy en Jan Tijtgat waren al geruime tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Ze zijn beiden geboren en getogen Deinzenaren en daarom zeer verheugd om in de eigen stad te kunnen blijven met hun bedrijf. 'We plannen om eind 2022 te verhuizen naar De Prijkels. Hier komen dan zowel onze magazijnen als kantoren.'

Klimaatneutraal

Er komt een loods van 1.000 m², gekoppeld aan 250 m² kantoor- en vergaderruimtes. De bar op de bovenste verdieping wordt de eyecatcher. De rest van het terrein wordt parking en groenzone. De gebouwen worden uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor deze klimaatneutraal zullen zijn. De nieuwe loods en kantoren passen perfect in de toekomstplannen van de KMO. Het bedrijf specialiseert zich in nieuwbouwwoningen en -appartementen in eigen streek en kende de laatste jaren een stevige groei.

Ook voor de komende maanden is het orderboekje reeds goed gevuld.  De nieuwbouw zorgt direct ook voor extra aanwervingen. Ervaren vakmensen, zeker metselaars, zijn van harte welkom.


Bron: persbericht Bouwwerken Tijtgat

Afbeelding: 3D-model van het voorontwerp (© Bouwwerken Tijtgat)

 

Lid van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en ook nieuws dat je wil delen?
Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

Deel jouw nieuws via ons ledenmagazine