Overslaan en naar de inhoud gaan

Gebruik het voordeeltarief via Embuild voor je Reprobel-bijdrage

Gebruik het voordeeltarief via Embuild voor je Reprobel-bijdrage

Embuild heeft een nieuwe kaderovereenkomst voor zijn leden gesloten met Reprobel.

Recent heeft Embuild voor zijn leden een akkoord gesloten met Reprobel, waarbij gunstige forfaitaire tarieven werden overeengekomen voor de gecombineerde licentie "Izili" voor fotokopies, prints en/of digitaal hergebruik van beschermde werken betreffende de referentiejaren 2023-2025, aangiftejaren 2024-2026.

Embuild-leden die auteursrechtelijk beschermde werken fotokopiëren, printen en/of digitaal hergebruiken en wensen in te tekenen op het akkoord kunnen gebruikmaken van het voordeeltarief. Ze krijgen meteen de factuur en kunnen digitaal betalen indien gewenst.

 

Wat moet je concreet doen?

  1. Indien jouw onderneming géén auteursrechtelijk beschermde werken fotokopieert, print en/of digitaal hergebruikt: je hoeft geen vergoeding te betalen. We raden je wél sterk aan om met onze adviseur af te stemmen of je wel degelijk geen vergoeding dient te betalen.
     
  2. Indien jouw onderneming wél auteursrechtelijk beschermde werken fotokopieert, print en/of digitaal hergebruikt: je kan ervoor kiezen om op het onlineportaal van Reprobel een standaardaangifte te doen.

Hierdoor teken je in op de kaderovereenkomst die werd afgesloten tussen Embuild en Reprobel en kan je gebruikmaken van het voordeeltarief via de kortingscode toegekend aan de leden van Embuild. Je vindt de kortingscode op onze bouwdatabank.

Toegang tot de bouwdatabank is exclusief voor leden van Embuild.

Ben je lid, maar vind je je inloggegevens niet meteen terug? Neem dan contact met ons op.


Nieuws > Reprobel: Embuild heeft een nieuwe kaderovereenkomst voor zijn leden gesloten

Wat is Reprobel?

Reprobel is de beheersmaatschappij die de vergoeding int voor fotokopies, prints en/of digitaal hergebruik van beschermde werken, zijnde originele creaties van een auteur in een bepaalde vorm zoals journalistieke, wetenschappelijke en letterkundige teksten, foto’s, infografieken, kaarten en technische tekeningen.

 

Lid van Embuild Oost-Vlaanderen en vragen hierover? Contacteer onze adviseur.

Stel je vraag aan onze adviseur

Vul uw ondernemingsnummer in met alleen cijfers (dus geen BE of puntjes). Geen ondernemingsnummer? Tik dan "0".