Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons ledenmagazine zat in de bus mét opleidingskalender

Ons ledenmagazine van september 2022

Het septembernummer van ons ledenmagazine zat onlangs in de bus met daarin een handige, uitneembare opleidingskalender.

 

De septembereditie van De Oost-Vlaamse Aannemer

In deze editie van De Oost-Vlaamse Aannemer staan we uiteraard even stil bij de recente rebranding van Confederatie Bouw naar Embuild, maar laten we ook heel wat van onze leden aan het woord zoals Bart De Cadt van Hakoma, Maarten Michielssens van EnergyVision en Gerrit Vandenhove van Hoveniersgebroeders.

Onze sociaaljuridische adviseurs hebben het over de toepassing van de tijdelijke werkloosheid bij slecht weer, terwijl we het in een juridisch stuk hebben over instrumenten voor schuldenaars en schuldeisers. Constructiv wijdt dan weer een artikel aan het belang van de veiligheidscoördinator en doet tegelijkertijd een oproep aan de bouwbedrijven om er meer gebruik van te maken.

De septembereditie van De Oost-Vlaamse Aannemer

Opleidingskalender

Onder de nieuwe naam Embuild Oost-Vlaanderen heeft De Oost-Vlaamse Aannemer een aantal kleinere visuele aanpassingen ondergaan. Maar er is ook een primeur: voor het eerst zit er een handige, uitneembare opleidingskalender binnenin ons ledenmagazine.

In deze septembereditie vindt u de ingeplande opleidingen tot en met het einde van dit jaar terug. Dat zijn uiteraard dezelfde die u op onze website kan consulteren.

→ Naar de opleidingen

Lid van Embuild Oost-Vlaanderen en wil je ook gratis in ons ledenblad verschijnen?

  • Deel jouw ondernemersverhaal
  • Toon een recent afgewerkt project
  • Stel je bedrijf voor
  • Deel leuk nieuws zoals een (nominatie voor een) award, een overname of investering, herpositionering of uitbreiding van de activiteiten ... of nog iets anders

Deel jouw nieuws via ons ledenmagazine