Overslaan en naar de inhoud gaan

Vierdaagse seminariereis naar Schotland

Vierdaagse seminariereis naar Schotland

Ontdek wat Schotland te bieden heeft tijdens een vierdaagse trip in mei 2023.

De seminariereis naar Schotland gaat door van donderdag 18 tot zondag 21 mei 2023.

Ontdek het volledige programma tijdens de reisvoorstelling op vrijdag 27 januari in het Huis van de Bouw te Zwijnaarde. Inschrijven voor die avond is gratis, maar moet gebeuren tegen 24 januari bij Katrien Coorevits via katrien.coorevits@embuild.be.

Vierdaagse seminariereis naar Schotland

Ontdek Schotland

 

Adembenemende natuur

Schotland is niet alleen het land van doedelzakken, haggis en whiskey. Schotland herbergt ook adembenemende landschappen, meren en bergen. In de Highlands vindt u er de iconische longhorns.

Cultuur

Schotland is een land met een rijke geschiedenis. Honderden kastelen getuigen van het vaak turbulente verleden van het land. U wandelt tussen de verhalen en mythes van de Schotse historie.

Architectuur

Van middeleeuwse boerderijen en kastelen over Victoriaanse huizen tot hedendaagse gebouwen. De geschiedenis van de Schotse architectuur toont een gevarieerde tijdlijn van design en creativiteit.

Deze rijke erfenis definieert Schotland waar elke stad - zoals Aberdeen, Edinburgh en Glagow - zijn eigen monumenten, geschiedenis en identiteit heeft.

Infoavond

Kriebelt het om deze seminariereis mee te doen? Schrijf u dan in voor de vrijblijvende infoavond over de reis naar Schotland op vrijdag 27 januari. U krijgt die avond alle details over het programma van de reis.

Vrijdag 27 januari 2023 • 19:00


Huis van de Bouw • Tramstraat 59, 9052 Zwijnaarde


Schrijf u in voor deze infoavond bij Katrien Coorevits vóór 24 januari via katrien.coorevits@embuild.be.
Wij voorzien een hapje en een drankje.