Overslaan en naar de inhoud gaan

Word vippartner van weTech academy

Word vippartner van weTech academy

Word vippartner van de Sint-Niklase STEM-school weTech academy en profteer van enkele exclusieve voordelen.

Als bouwbedrijf kan je voor 300 euro vippartner worden van STEM-school weTech academy.

 

7 redenen om vippartner te worden

  1. Mentoropleiding
    Eén dag gratis mentoropleiding op school op vrijdag 3 oktober 2025 in samenwerking met Constructiv, inclusief broodjeslunch.
     
  2. Zichtbaarheid op opendeurdag
    Je krijgt een vipuitnodiging voor de opendeurdag van de school op zaterdag 10 mei 2025 en de mogelijkheid om er jouw bedrijf zichtbaarheid te geven.
     
  3. Event met leerlingen
    In het voorjaar van 2025 word je uitgenodigd voor een interactief evenement met de leerlingen van het tweede jaar, die vanaf het derde jaar kunnen kiezen voor een bouwopleiding. Zet je bedrijf meteen op de kaart en word top of mind bij deze leerlingen.
     
  4. Ontmoeting naar keuze
    Met de leerlingen van het vierde jaar bouw kan je een "ontmoeting naar keuze" organiseren in samenspraak met de school: een bedrijfsbezoek, een inhoudelijke sessie op school, een bezoek op een werf, ... De leerlingen zullen in de derde graad een stageplek of duale werkplek kiezen, dus deze doelgroep wil je zeker bereiken!
     
  5. Vroege-vogel-ontbijt
    Eind september is er een vroege-vogel-ontbijt met alle leerlingen bouw van de derde graad (D/A en A-finaliteit). Jij bent er als vippartner vroeg bij om geïnteresseerden een stageplek of duale werkplek aan te bieden en hen in te lichten over jullie studentenjobs en andere vacatures.
     
  6. Inhoudelijke brainstorm
    weTech academy organiseert een inhoudelijke brainstorm met de vakleerkrachten bouw. Gedurende een halve dag ga je dieper in op de inhoud van de opleidingen, de manieren waarop competenties aangeleerd worden, en de afstemming tussen school en bouwbedrijf.
     
  7. Gratis werfbord
    Je ontvangt een gratis werfbord dat de samenwerking met weTech academy in de kijker zet én de bouwopleidingen in het straatbeeld brengt, met jouw logo, hun logo en een toffe slogan. Extra's bestellen? Dat kan aan een scherpe prijs.

 

Word vippartner voor 1 september 2024

Wil je weTech academy steunen? Dat kan met een bijdrage van 300 euro. Met die extra middelen verbeteren ze de opleidingen op school en trachten ze zo meer leerlingen warm te maken voor de bouwsector.

Word vippartner en stort 300 euro vóór 1 september 2024 op BE15 7376 0800 4430 met vermelding "campagne bouw".