Overslaan en naar de inhoud gaan

Opleidingscatalogus

Jezelf en je personeel blijven bijscholen is evident én nodig, want de bouwsector is een snel evoluerende sector.
Daarom organiseert Embuild Oost-Vlaanderen doorheen het jaar honderden opleidingen, elk specifiek op de bouwsector afgestemd.

In onze brochure vind je een overzicht van ons opleidingsaanbod van augustus 2023 tot juni 2024, handig verdeeld per opleidingscategorie. Van persoonlijke groei, over veiligheids- en asbestopleidingen tot IT-opleidingen.

→ Download de opleidingsbrochure 2023 - 2024

Opleidingsbrochure Embuild Oost-Vlaanderen

Meteen inschrijven

Interesse voor een opleiding? Klik op de titel van de opleiding die je wil volgen en je wordt naar de detailpagina van die opleiding geleid om meteen in te schrijven. Je vindt er nog meer informatie en aanverwante opleidingen terug.

5 locaties

We organiseren onze opleidingen in Aalst, Sint-Niklaas, Zwijnaarde, Brugge en Kortrijk. Voor sommige opleidingen wijken we uit naar een externe locatie of kan je de opleiding ook online volgen. Lekker comfortabel vanuit je eigen bureaustoel.

Liever op maat?

Heb je een specifieke opleidingsbehoefte? Wil je tegelijkertijd een aantal medewerkers dezelfde opleiding laten volgen, op een specifiek moment of bij jou op het bedrijf? Dan maken we graag een opleiding helemaal op jouw maat.

→ Download de opleidingsbrochure 2023-2024

Wij houden je op de hoogte

Wil je zeker zijn dat je geen opleidingen mist? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Tik '0' als u niet over een ondernemingsnummer beschikt.