Overslaan en naar de inhoud gaan

Willy Naessens Group is "Onderneming van het Jaar"

Willy Naessens Group is Onderneming van het Jaar 2023

Ons lidbedrijf Willy Naessens Group is uitgeroepen tot "Onderneming van het Jaar 2023".

Willy Naessens mocht op dinsdagavond 5 december de award voor "Onderneming van het Jaar" ontvangen uit handen van Vincent Van Peteghem, de minister van Financiën.

De award werd al voor de 29e keer uitgereikt door consultancybedrijf EY. De onderscheiding lauwert een bedrijf dat excelleert in groei, innovatie, ondernemerschap, een gedurfde en internationale visie, duurzaamheid en deugdelijk bestuur.


» Lees ook: De eindejaarsvragen 2021 met onder meer Willy Naessens

 

Patrick Rottiers, CEO van EY België

'We zijn verheugd om deze mooie prijs te geven aan een onderneming, die door middel van constante evaluaties, de toekomst van het bedrijf voorop stelt. Door innovatie als focus te houden, groeit het bedrijf mee met de globale tendens. Wij zijn evenveel trots op de andere finalisten die allen een mooi duurzaam groeipad aantonen.'

Rudi Braes, Vice Chair EY EMEIA

'Willy Naessens Group is een verhaal van echt ondernemerschap. Precies 60 jaar geleden opgestart door Willy Naessens en uitgegroeid tot een ware multinational. Steeds opnieuw op zoek via innovatie en creativiteit om de processen beter en efficiënter te maken. De klant en de medewerkers staan daarbij steeds centraal. We zijn erg trots op de 29ste Onderneming van het Jaar, die helemaal thuishoort in de indrukwekkende lijst van winnaars.'

 

De award van "Scale-up van het Jaar", uitgereikt namens de Vlaamse Regering, die snelgroeiende ondernemingen in volle ontwikkelingsfase beloont voor hun geleverde inspanningen, én hen motiveert om op hetzelfde elan verder te gaan ging dit jaar naar Loop Earplugs.

 


Lid van Embuild Oost-Vlaanderen en heb je nieuws dat je wil delen? Laat je gegevens achter via het webformulier of neem rechtstreeks contact op.

Deel jouw nieuws via ons ledenmagazine