Overslaan en naar de inhoud gaan

Flexibel verlonen, hoe begin ik eraan?

Programma

Flexibel verlonen is op vandaag niet meer weg te denken. Elke werkgever probeert zich door het aanbieden van alternatieve verloning naar het klassieke loonpakket als aantrekkelijk te profileren om op die manier binnen de War on Talent niet alleen eigen personeel te behouden maar ook nieuw personeel aan te trekken. Daarnaast verwachten werknemers ook meer en meer dat zij zelf een grotere keuzevrijheid krijgen in hun eigen loonpakket.

Ondernemingen staan dus steeds meer onder druk om hun huidige loonpolitiek in vraag te stellen en over te schakelen naar een meer flexibel verloningsbeleid, waarbij voldoende aandacht gegeven wordt aan een “à la carte” bediening door de werknemer.  Wil je meer weten over flexibel verloning en hoe jij een cafetariaplan kan invoeren in jouw onderneming? Neem dan deel aan onze workshop, waarbij op interactieve wijze uitgelegd wordt hoe een flexibel loonpakket tot stand kan komen en waaruit dit kan bestaan.

Na de workshop ga je naar huis met een actueel beeld over verschillende interessante looncomponenten en kan je in de onderneming van start gaan met een strategisch loonbeleid.

Data

13/06/2024 13:00 - 16:00
Zwijnaarde

Partners / Subsidiemogelijkheden

Inschrijven

Praktische informatie

Startdatum: 13/06/2024

Tramstraat 59
9052 Zwijnaarde
België

Bedrijfsbeheer
Prijs leden:
€171
Prijs niet-leden:
€231
20 vrije plaatsen
Uiterste datum inschrijving
13/06/2024
Inschrijven

Meer informatie

Organisator:
Embuild Oost-Vlaanderen
Ondernemingsnummer:  0807742160
DVO-nummer:  DV.O106694
KMO thema:  Personeelsmanagement
Opleidingsverantwoordelijke:
Els Cannaerts

Opleidingsadviseur

opleidingenovl@embuild.be

Gerelateerde opleidingen