Overslaan en naar de inhoud gaan

Deze 4 leden pakten een award op de Belgian Construction Awards

Deze 4 leden pakten een award op de Belgian Construction Awards

Voor het aankomende juninummer van ons ledenmagazine - hou je brievenbus in de gaten! - zijn we langsgegaan bij onze leden die op de Belgian Construction Awards naar voren werden geroepen.

Starconstruct won de International Project Award

Industrial Project Award - Starconstruct

Er was een primeur voor deze editie van de Belgian Construction Awards. Voor het eerst kon een bouwbedrijf de International Project Award winnen. Het was Joris De Bock van ons lidbedrijf Starconstruct die met de nieuwe award naar huis ging.

Starconstruct, specialist in glastoepassingen en glasconstructies, won de award met hun bijdrage aan de nieuwste eyecatcher van New York: de SUMMIT One Vanderbilt. De wolkenkrabber torent met zijn 450 meter hoog boven Manhattan uit en is ondertussen in heel wat must-see-lijstjes over New York opgenomen.

Lees het interview met Joris De Bock

An Warrens is Bouwvrouw van het Jaar

Bouwvrouw van het Jaar - An Warrens

Een van de meest in het oog springende awards was misschien wel die van Bouwvrouw van het Jaar. An Warrens van ons lidbedrijf KDS Bouw & Renovatie, was één van de drie genomineerden 'die zich het afgelopen jaar heeft weten te onderscheiden en die de bouwsector in 2021 een positief imago heeft gegeven', aldus het criterium voor deze prijs.

An Warrens haalde het in de public voting van Silvia Gioja (Arcadis) en Veerle Labeeuw (Vlaanderen Circulair).

Lees het interview met An Warrens

GLK won de award voor snelste groeier in de bouw

Snelste groeier in de bouw - GKW

De award voor de snelste groeier in de bouw was de enige waar er geen deelnamedossier of jury aan te pas kwam. Daar golden alleen de objectieve cijfers van Trends. Ahmed Gocen (derde van links op de foto, nvdr), zaakvoerder van GKW, nam op de gala-avond de award in ontvangst.

Opvallend, met Jan De Nul op de derde en Bio-Dynamics op de tweede plaats, bestond het volledige podium uit leden van de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen.

Lees het interview met Ahmed Gocen

BIM Industrial Tertiary & Residential Project - Cordeel

Ook Cordeel ging met een award naar huis. In de categorie BIM Industrial, Tertiary & Residential Project ging de eerste prijs naar het kantoorgebouw Networks NØR van bouwheer Banimmo, dat een volledige renovatie onderging om te kunnen voldoen aan de moderne eisen van een passief kantoorgebouw.


Heb je ook nieuws dat je wil delen? Laat het ons weten.

Deel jouw nieuws via ons ledenmagazine