Overslaan en naar de inhoud gaan

Stalenrijplaten.be ondersteunt COVID-vaccinatiecentra

Stalenrijplaten.be ondersteunt COVID-vaccinatiecentra

Stalenrijplaten.be is de voorbije maanden druk in de weer geweest met het plaatsen van tijdelijke verharding aan COVID-vaccinatiecentra.

Stalenrijplaten.be uit Temse - een sympathiserend lid en nevenbedrijf van ons lidbedrijf Viamar - voorziet jaarlijks duizenden werven in de bouw, industrie en evenementensector van stalen rijplaten, kunststof rijplaten en schotten. De afgelopen maanden werkte Stalenrijplaten.be mee aan de opbouw van heel wat COVID-vaccinatiecentra in Vlaanderen.

Zo werden bij een tiental centra telkens tot meer dan 10.000m² tijdelijke parkings, wegen en andere verharding aangelegd. Dit vaak in samenwerking met leveranciers uit de eventsector, die met kennis van zaken op hun beurt de verdere inrichting van de centra voor hun rekening namen. Met velen van hen was het een blij weerzien na lange tijd. Stalenrijplaten.be is immers specialist in de tijdelijke verharding voor de evenementensector.

'We zijn blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan de bestrijding van de COVID-pandemie', vertelt bestuurder Philippe Van Robaeys. 'Velen van onze klanten in de evenementensector hebben zwaar te lijden onder de pandemie en moeten nog steeds vechten voor hun voortbestaan. We vonden het dan ook maar logisch dat we trachten mee te werken aan de weg naar een open maatschappij. We kijken er naar uit op termijn opnieuw ook met de evenementensector terug volop actief te zijn in het organiseren van events en meer bepaald wat ons betreft het verzorgen van de tijdelijke verharding bij diverse events zoalsals Dour Festival en Tomorrowland.'

 

Lid van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en ook nieuws dat je wil delen?
Vul vrijblijvend onderstaand formulier in.

Deel jouw nieuws via ons ledenmagazine