Overslaan en naar de inhoud gaan

Durabrik en Upgrade Estate bij de beste werkgevers in België

Great Place To Work

Onze lidbedrijven Durabrik en Upgrade Estate eindigden met een respectievelijke vierde en vijfde plaats in de top 10 van Best Workplaces in Belgium!

Great Place to Work bekijkt werkgevers door twee lenzen. De Trust Index is de werknemersbevraging. Deze onderzoekt hoe medewerkers vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren. Daarnaast evalueert de Culture Audit vragenlijst het werkgeversbeleid. De eigen medewerkers bepalen hier twee derde van de eindscore.

Het instituut brengt de beste werkplekken in kaart via een jaarlijks onderzoek in samenwerking met Vlerick Business School.

Upgrade Estate is een Great Place To Work

'We hechten veel belang aan professionele ontwikkeling, kameraderie, autonomie en een gevoel van purpose en trots bij onze medeMerkers. En dat ervaren onze medeMerkers met hart en ziel. Want zij gaven ons een vertrouwen van 90% en een algemene tevredenheid van maar liefst 94%,' vertelt een trotse Nele Van Damme.

De co-CEO van Upgrade Estate gaat verder: 'Dankzij onze bedrijfscultuur willen wij bijdragen tot het persoonlijk geluk en welzijn van onze medeMerkers. Volgens ons is dat de essentie van een Great Place to Work. Bovendien werden we genomineerd in de categorie "Corporate Sustainability". Een mooie erkenning voor onze duurzaamheidsmissie die centraal staat in alles wat we doen.'

upgrade-estate.be

Durabrik is een Great Place To Work

'Ons plekje bij de beste werkgevers van het land verkregen we door de verschillende activiteiten die zich richten op het welzijn van onze medewerkers. Dat bleef ook tijdens de coronacrisis een absolute prioriteit, ook wanneer het verplichte thuiswerk de kop op stak. Om de verbondenheid tussen collega’s te bewaren, werden er in een sneltempo extra initiatieven op poten gezet', zegt HR-directeur Bie De Backer op de Durabrik-website.

'Het was gedurende de hele pandemie voor ons enorm belangrijk om het welzijn van onze medewerkers te bewaken en er voor elkaar te zijn. Daarvoor voorzagen wij in allerhande activiteiten, gaande van kinderopvang op kantoor tot wekelijkse online koffiemomenten en wandelingen in openlucht met nieuwe medewerkers. We blijven op dat welzijn inzetten, ook nu we met z’n allen terug meer naar kantoor mogen.'

durabrik.be

(Foto's © Great Place to Work)


Heb je ook nieuws dat je wil delen? Laat het ons weten.

Deel jouw nieuws via ons ledenmagazine