Overslaan en naar de inhoud gaan

Pieter De Witte genomineerd voor "E-commerce persoonlijkheid van het jaar"

Pieter De Witte genomineerd voor titel E-commerce persoonlijkheid van het jaar

Pieter De Witte is een van de drie genomineerden van vakorganisatie BeCommerce voor de titel van E-commerce persoonlijkheid van het jaar. Je kan hem nog tot en met donderdag 26 oktober een duwtje in de rug geven met jouw stem.

BeCommerce en SafeShops willen met de Web Celeb Award een persoon in de verf zetten die heeft bijgedragen tot de ontwikkeling van e-commerce in België. Na een selectieronde kwam een professionele jury uit bij drie finalisten, waar Pieter De Witte er een van is.

De webwinkel was slechts een aanvulling op onze fysieke winkel, maar vandaag zijn de rollen omgedraaid

Pieter De Witte

Pieter De Witte is niet alleen bestuurder van ons lidbedrijf Schilderwerken-Binnenhuisinrichting De Witte uit Stekene, maar ook van de online verfwinkel Tintrio, tot voor kort gekend als deverfwebshop.be.

'De webwinkel was slechts een aanvulling op onze fysieke winkel, maar vandaag zijn de rollen omgedraaid', zegt De Witte, die in 2021 en 2022 al de Logistic Champion Award van The SafeShop Awards in ontvangst mocht nemen.


» Lees ook: Logistic Champion Award voor deverfwebshop.be van Schilderwerken De Witte

 

Vertegenwoordiger en woordvoerder

'Ik heb een uitgesproken mening over de toekomst van e-commerce in Vlaanderen en België en dat is om onze kmo's aan te moedigen op een solide manier aan e-commerce te doen, om verder te kijken dan onze eigen grenzen en om ten volle alle nieuwe ontwikkelingen - denk aan AI te omarmen. Om die reden denk ik een goede vertegenwoordiger en woordvoerder te zijn voor de e-commerce in ons land', zegt Pieter De Witte.

tintrio.be

Stem op Pieter De Witte

© Foto's: Tintrio.be